Troškinys su pepperoni pipirais

2018-09-04 Autorius Neringos blogas

Troškinys su pepperoni pipirais

Ingredientai

    • mėsa: 300-500 gramų (naudota kiauliena)
    • morkos: 2-3
    • saliero stiebai: 2 (galima keisti poru)
    • cukinijos: 1
    • pepperoni žalieji pipirai: 4-5
    • sojos padažas
    • pomidotų tyrė
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių morkas supjaustykite griežinėliais bei pakepinkite įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus maždaug 3-5 min. Tada mažais gabaliukais susipjaustykite mėsą (aš namie turėjau kiaulienos kumpio), sudėkite prie morkų, pakepinkite kol mėsytė dailiai apkeps, sudėkite supjaustytus saliero stiebus, pepperoni pipirus, cukiniją bei viską apšlakstykite sojos padažu ir dar keletą minučių pakepinkite.
  2. 2. Po to supilkite pomidorų tyrę, uždenkite keptuvę dangčiu bei patroškinkite, bebaigiant troškintis užbarstykite šiek tiek pipirų ir viskas, jokiu prieskonių, nei druskos nebereikia. Mėgaukitės!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Mes pasirinkome valgyti su ryžių formos makaronais (man jie itin patinka, rekomenduoju ir Jums), prieš patiekiant dar apibarsčiau svogūno laiškais.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau receptų iš kiaulienos rasite: Kiaulienos patiekalai.
Vieno puodo patiekalas / troškinys: vištiena su ryžiais ir daržovėmis
(4)
Kalakutienos troškinys su bulvėmis orkaitėje
(1)
Vieno puodo vakarienė: Jautienos troškinys su baklažanais
(1)
Troškinta stirniena marinuota rūgpienyje
(3)
Kiaulienos šoninės troškinys azijietiškai
(2)
Troškinta triušiena citrininiame grietinėlės padaže
(2)