Trynių žagarėliai | Receptas

Ingredientai

    • tryniai: 5
    • cukrus: 200 gramų
    • grietinėlė: 150 mililitrų (30% riebumo)
    • kvietiniai miltai: 600 gramų
    • aliejus: kepimui

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje kiaušinių trynius su cukrumi mediniu šaukštu sukite tol, kol cukrus ištirpsta, o kiaušinių masė pasidaro ganėtinai puri.
  2. 2. Įpilkite grietinėlės bei suberkite persijotus miltus. Išminkykite tešlą. Iškočiokite ploną blyną, pasirinkta forma supjaustykite žagarėlius bei padariusios skylutę išnerkite.
  3. 3. Tuomet virkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iki auksinės spalvos. Galima, jei norisi, apibarstyti milteliniu cukrumi. Skanaus!
Juodojo miško desertas su vyšniomis
(2)
Močiutės skarutės/skarelės su obuoliais
(17)
Tobuli biskvito lakštai
(1)
Panna cotta su uogų padažu
(1)