Vis galvojau kažkokį naują būdą, kaip panaudoti konservuotą tuną. Iš pradžių ši idėja ir pačiai pasirodė keistokai, bet gavosi daug geriau nei tikėjausi. Tad rekomenduoju visiems pabandyti!
1. Iš pradžių paprikas perpjauname per pusę į dvi dalis, išvalome sėklas bei perpjauta puse dedame į aliejumi pateptą skardą. Tada orkaitę įkaitiname iki 220 laipsnių temperatūros bei dedame kepti paprikas maždaug 5-7 minutes. Per tą laiką sumaišome masę iš visų kitų nurodytų ingredientų.
2. Po to apkeptas paprikas išimame bei atsargiai apverčiame (viduje gali būti prisikaupusių labai karštų garų).
Reklama
3. Įdarome paprikas pasigamintu įdaru bei dar kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes. Paprika turėtų būti truputį apkepusi, bet vis dar traški. Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau įdarytų paprikų receptų rasite: Įdarytos paprikos