1. Pirmiausia ištirpiname svietą. Išplakame varškę, kefyrą, cukrų ir vanilės ekstraktą iki vientisos mases.
2. Sumaišome miltus, kepimo miltelius bei druską. Įsijojame į varškės masę. Tešla turi būti minkomos konsistencijos.
Reklama
3. Tuomet orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros.
4. Darbo paviršių pabarstome miltais bei iškočiojame maždaug 5-7 milimetrų storio stačiakampį lakštą.
5. Tešlos lakštą aptepame sviestu.
6. Tada sumaišome cukrų, cinamoną bei kardamoną. Tolygiai pabarstome ant tešlos palikdamos po 1 centimetrą iš kraštų. Suvyniojame tešlą į ritinį.
7. Po to kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi. Tešlos ritinį supjaustome į 8 vienodo dydžio bandeles. Sudedame į paruoštą skardą, aptepame pienu ir kepame orkaitėje maždaug 15 minučių. Lepinamės!
8. Rekomendacija: Daugiau bandelių su cinamonu receptų rasite: Bandelės su cinamonu.