1. Pradžioje želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje. Želę paruoškite, kaip parašyta ant pakuotės, tik vandens pilkite mažiau.
2. Tuomet kiaušinius plakite su cukrumi maždaug 3 minutes. Po to supilkite pieną, aliejų bei šiek tiek paplakite. Suberkite kepimo miltelius, miltus bei gerai išmaišykite.
3. Tada pilkite tešlą į torto skardą bei 180 laipsnių temperatūroje kepkite maždaug 15 minučių. Atvėsinkite bei perpjaukite į 2 biskvitus.
4. Indą, tinkamą naudoti mikrobangų krosnelėje, patepkite aliejumi (dugną bei kraštus). Dėkite zefyrus bei 30 sekundžių pašildykite juos mikrobangų krosnelėje. Išimkite, išmaišykite, jei reikia, dar pakaitinkite, kad visi išsilydytų. Tuomet sudėkite varškę, gerai išmaišykite.
5. Garų vonelėje ištirpinkite želatiną bei maišydamos supilkite į zefyrų ir varškės masę, gerai išmaišykite (kita kartą dar įpilčiau citrinos sulčių).
6. Į tortinę dėkite vieną biskvitą, tuomet – pusę varškės masės, išlyginkite bei dėkite antrą biskvitą ir likusią varškės masę, išlyginkite. Ant viršaus pilkite pradėjusią stingti želę bei dėkite į šaldytuvą maždaug 3–4 valandoms.