Vasariški sumuštiniai rudeniškai dienai su rūkyta mėsa

Visai neseniai sugalvojome pasidaryti sumuštinių dieną. Gavosi labai gardūs sumuštinukai, kurie priminė vasarą, kai už lango, nei tai ruduo, nei tai žiema. Jie gavosi tokie skanūs, kad nusprendžiau receptu pasidalinti ir su Jumis. Juos galima patiekti ir kaip vieno kąsnio sumuštinukus.

Ingredientai

    • mėgstama forminė duona
    • "aisbergo" arba paprastų salotų lapai
    • rūkyta mėsa (naudojau "Biovelos karštai rūkytą Žemaičių kepsnį" - nuostabiai tiko)
    • pomidorai: kelių
    • sviestas (visiems sumuštiniams itin tinka "Šeimininkės" sviestas)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustykite duonos riekes į 4 kvadratėlius.
  2. 2. Tada ant kiekvieno užtepkite sviesto.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet dėkite po lapelį salotos, gabaliuką rūkytos mėsos ir riekelę pomidoro. Skanaukite! ;)
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau sumuštinių receptų rasite: Sumuštiniai.