Veganiški karšti sumuštiniai su pievagrybiais, veggo mayo grybų ir čili ir mocarelos skonio gaminiu

2021-03-01 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Veganiški karšti sumuštiniai su pievagrybiais, veggo mayo grybų ir čili ir mocarelos skonio gaminiu
Šį kartą veganiškus karštus sumuštinius gaminau su avižų duonelėmis. Na tikrai buvo labai skanu bei sotu. galiu tik pasakyti, kad patiks ne tik veganams ar vegetarams, bet ir tiems, kas mėgsta naujus skonius. 

Ingredientai

    • avižų duonelės: kelių
    • pievagrybiai: ~100 gramų
    • veggo mayo su čili: 1 valgomojo šaukšto
    • veggo mayo su grybais: 2 valgomųjų šaukštų
    • veganiškas mocarelos skonio gaminys: 1 saujelės
    • druska: žiupsnio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia susiruoškite visus ingredientus veganiškiems karštiems sumuštiniams, kurių mums reiks.
  2. veganiški karšti sumuštiniai - ingredientai
  3. 2. Tada pievagrybius supjaustykite riekelėmis.
  4. 3. Maišykite su veggo mayo bei veganišku mocarelos skonio gaminiu.
  5. 4. Tuomet gautą masę tepkite ant duonelių.
  6. 5. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 170 laipsnių temperatūros maždaug 10 minučių. Skanaujame!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau karštų sumuštinių receptų rasite: Karšti sumuštiniai.
Raudonųjų lęšių sriuba su morkomis
(4)
Pankolio salotos
(4)
Avinžirnių salotos su marinuotais agurkėliais
(1)