1. Iš pradžių sausus ingredientus sumaišome. Pilame vandenį, aliejų, citrinos sultis bei maišome viską iki vienalytės masės. Kepimo indą (naudotas 22 centimetrų) išklojame su kepimo popieriumi bei supilame pyrago masę. Kepame maždaug pusvalandį iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaujame!
2. Pastebėjimas: Kitą kartą manau dvigubinčiau visų ingredientų kiekį. Pyragas gavosi ganėtinai plonas, o aš pati nesu tokių pyragų didelė mėgėja. Žinoma, nereikia pamiršti, kad padvigubinus ingredientų kiekį - kepimo laikas pailgės.
Reklama
3. Pastebėjimas: Šis pyragas man gavosi tikrai gardus. Bet labiausiai mane nustebino, tai kad ingredientai čia paprasti ir dažniausiai randami pas kiekvieną namuose ne taip sunkiai. O ingredientams sumaišyti ir supilti į kepimo skardą aš užtrukau vos 8 minutes, taigi darbo čia labai mažai.
4. Rekomendacija: Daugiau kakavinių pyragų receptų rasite: Kakaviniai pyragai.