Turiu pripažinti, kad bolivines balandas vis dar bandau prisijaukinti savo virtuvėje. Puikiai žinau, kad jos itin sveikos bei naudingos mūsų organizmui, tad vis bandau su jomis eksperimentuoti. Man asmeniškai jos skaniausiai valgosi, kai jos patiekale nėra dominuojantis ingredientus. Šitaip man nesijaučia jų sausumas ir neužsigožia kiti ingredientai. Šiame patiekale bandžiau neužgožti tofu ir brokolių ir tai puikiai pavyko.
Brokolius, skirtingai nei bolivines balandas aš valgau labai dažnai ir man jie niekaip neatsibosta. Ši daržovė yra labai universali, tad dera beveik prie visų ingredientų. Gamindama šį patiekalą brokolius kepiau orkaitėje, todėl jie gavosi šiek tiek traškūs, su česnako prieskoniu. Tofu taipogi buvo keptas orkaitėje. Prie jų idealiai dera laimų ir tahini pastos padažas. Išmėginkite pasigaminti ir Jūs!