Tokie veganiški šokoladiniai triufeliai gali būti labai maloni smulkmena, kuri nudažys kasdienybę daug ryškesnėmis spalvomis. Juos aš visada gaminu iš dviejų pagrindinių ingredientų: juodojo šokolado bei kokosų kremo. Apvoliojimui dažniausiai naudoju tai, ką tuo metu randu namuose. Priklausomai nuo virtuvės spintelės turinio bei fantazijos, idealiai tinka smulkinti riešutai, kakava, kokosų drožlės, augaliniai milteliai ir taip toliau. Jei norisi saldesnių triufelių, galima įpilti šiek tiek klevų, agavų sirupo, cinamono, vanilės ekstrakto ar panašiai. Man pačiai saldumo užteko, todėl šie priedai nebūtini. Masė itin greitai sustingsta, todėl šiek tiek palaikę šaldytuve arba kambario temperatūroje, imamės darbų. Triufelius formuoti rankomis tikrai paprasta bei greita. Juos visus suformavę, iš karto apvoliojame riešutuose, kakavoje. Einam gaminti!
Iš nurodytų ingredientų kiekio man gavosi 14 nedidelių triufelių.