Jau rodžiau kaip šiems metams gaminsiu Velykines salotas, mielinę Velykų bobą ir kaip marginsiu margučius su svogūnų lukštais. O šį kartą ganėtinai lengvai pagaminamas užkandis krepšeliuose su vištienos kepenėlėmis ir putpelių kiaušiniais, kuris garantuotai papuoš Jūsų Velykų stalą, - na iš tiesų tai ne tik jį, juk tokią užkandėlę galite pasigaminti bet kokia norima proga! Ne tik gražiai atrodo, bet ir susivalgo labai skaniai. Labai rekomenduoju pasigaminti!
Krepšelius galite naudoti pirktinius (kaip šį kartą padariau aš) arba pasigaminti patys - jei tik yra noro ir laiko.
Ingredientai
krepšeliai: 12
vištienos kepenėlės: 300 gramų
morkos: 1 (vid. dydžio)
svogūnai: 1 (vid. dydžio)
grietinėlė: 100 mililitrų (riebios ar ne - spręsti Jums)
1. Pirmiausia smulkia tarka sutarkuokite morką, supjaustykite svogūną, žoleles (aš pati šį kartą dėjau šaldytų krapų, petražolių ir svogūno laiškų mišinį).
7. Vyšninius pomidoriukus taipogi perpjaukite į dvi dalis.
8. Į krepšelius konditerinio švirkšto pagalba išspauskite šiek tiek pašteto, ant viršaus sudėkite kiaušinio ir pomidorų puseles, įsmeikite svogūno laiškus.