Vištiena su anakardžių riešutais | Receptas

2017-10-27 Autorius WorldRecipes.lt

Vištiena su anakardžių riešutais | Receptas

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlės: 2
    • sojų padažas: 3 valgomųjų šakštų
    • vištienos sultinys: 0,75 stiklinės
    • krakmolas: 2 valgomųjų šaukštų
    • sezamų aliejus: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • maltos aitriosios paprikos: žiupsnelio
    • rudas cukrus: žiupsnelio
    • alyvuogių aliejus: kepimui
    • česnakas: 3 skiltelių (susmulkintų)
    • imbiero pasta: 1 arbatinio šaukštelio
    • brokolio žiedynai: 1 (nedidelio)
    • morkos: 1 (supjaustytos griežinėliais)
    • kepinti anakardžių riešutai: 4 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištieną supjaustykite mažais gabalėliais bei pamarinuokite su šaukštu sojų padažo maždaug 5–10 minučių.
  2. 2. Tuomet paruoškite padažą iš vištienos sultinio, 2 šaukštų sojų padažo, krakmolo, sezamų aliejaus, aitriųjų paprikų miltelių bei rudojo cukraus.
  3. Reklama
  4. 3. Tada įkaitikite aliejų keptuvėje, dėkite česnaką bei imbierą, maišydamos kelias minutes pakepinkite. Sudėkite vištieną bei kepkite iš visų pusių. Berkite brokolius, morkas bei pilkite paruoštą padažą. Išmaišykite bei kepinkite viską, kol daržovės paminkštėja (maždaug 5 minutes). Suberkite anakardžių riešutus bei gerai išmaišykite. Rekomenduojame patiekti su ryžiais. Skanaukite!
Keptuvėje kepti karšti sumuštiniai su antiena arba vištiena ir šonine
(1)