1. Iš pradžių vištienos blauzdeles pabarstykite druska, pipirais ir cinamonu.
2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus bei apkepkite vištieną iš visų pusių.
Reklama
3. Tuomet į tą pačią keptuvę įpilkite dar šlakelį aliejaus, jame įkaitus suberkite susmulkintą svogūną, pakepinkite maišydamos maždaug keletą minučių, kol svogūnas suminkštės, bei suberkite susmulkintą česnaką.
4. Po maždaug 60 sekundžių suberkite avinžirnius, supilkite sultinį bei per pusę perpjautas džiovintas slyvas.
5. Truputį pakaitinkite bei visą masę sudėkite į kepimo indą.
6. Ant viršaus sudėkite apkeptą vištieną bei dėkite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 30-40 minučių. Skanaukite!