Vištiena su morkomis grietinėlės padaže

2018-05-10 Autorius WorldRecipes.lt

Vištiena su morkomis grietinėlės padaže
Nuostabaus skonio vištiena su morkomis grietinėlės padaže. Tai viena iš mėgstamiausių mūsų šeimos vakarienių, kai norisi kažko pagaminto iš paukštienos. Pamėginkite ir Jūs. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • virta vištiena: 600 gramų
    • morkos: 4
    • svogūnai: 1
    • sultinys: 150 mililitrų
    • grietinėlė: 300 mililitrų
    • miltai: 1 valgomojo šaukšto
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto
    • druska
    • pipirai
    • žalumynai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite, mėsą atskirkite nuo kaulų bei pasmulkinkite.
  2. 2. Tuomet keptuvėje ištiripnkite sviestą bei suberkite susmulkintą svogūną, pakepkite maišydamos maždaug 2-3 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Morkas nuskuskite bei sutarkuokite burokinės tarkos pagalba. Sudėkite jas į keptuvę su svogūnu. Pakepkite kartas nuo karto pamaišydami apie 5-7 minutes, supilkite sultinį, uždenkite bei troškinkite, kol morkos suminkštės.
  5. 4. Tada sudėkite vištieną, pasūdykite, pagardinkite pipirais, pabarstykite miltais, išmaišykite bei toliau maišydamos supilkite grietinėlę. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol padažas sutirštės. Rekomenduojame patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Skanaus!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Traški vištiena (vištiena kitaip)
(3)
Pupelių sriuba su vištiena
(1)
Fettuccine makaronai su vištiena ir baltu padažu
(16)