Vištienos faršo ir bulguro kukuliukai

2017-11-14 Autorius G.R.A.N.G.E

Vištienos faršo ir bulguro kukuliukai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos faršas: ~400 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • virtas bulguras: ~0,5 puodelio (skaldyti kvietieji kviečiai)
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 1 skiltelės
    • prieskoniai vištienai
    • džiūvėseliai: šiek tiek

    Recepto paruošimas

  1. 1. Čia puikiausiai tinka iš vakaro virtas bulguras, idealiai susinaudoja likučiai. Jei tokio neturime, tai išsiverdame bei atvėsiname.
  2. 2. Tuomet svogūną susimulkiname bei apkepiname kol gražiai pageltonuos, įspaudžiame česnaką.
  3. Reklama
  4. 3. Tada vištienos faršą išmaišome su plaktu kiaušiniu, prieskoniais, jei kiaušinis itin suskystina faršą, galite įmaišyti šaukštą arba du džiūvesėlių.
  5. 4. Po to įmaišome bulgurą bei viską gerai permaišome. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros.
  6. 5. Drėgnomis rankomis formuojame kukuliukus, dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos bei kepame kol gražiai apkeps, maždaug 20 minučių.
  7. 6. Labai skanu valgyti su salotomis, visai nebereikia papildomo garnyro, nes yra naudojamas bulguras. Gardūs ir šalti kaip užkandėlė. Skanaus!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau receptų iš vištienos faršo rasite: Vištienos faršas.
Vištienos faršo ir bulguro kukuliukai
Vištienos faršo ir bulguro kukuliukai
Vištienos ir krevečių apkepėlė su daržovėmis
(4)
Sluoksniuotos tešlos kyšas su cukinija, vištiena ir sūriu
(4)
Turkiška vištienos šavarma (shawarma) arba kebabas
(1)