Vištienos maltiniai su špinatų ir sūrio įdaru

2017-10-17 Autorius Dalia's Home Foods

Vištienos maltiniai su špinatų ir sūrio įdaru

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos file: 1 kilogramo
    • svogūnai: 1
    • špinatai: 300 gramų
    • fermentinis sūris: 150 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • džiūvėsėliai
    • druska
    • pipirai
    • malta paprika

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje sumalkite vištienos file kartu su svogūnu, druska ir pipirais.
  2. 2. Tuomet špinatus apvirkite ant garų, atvėsinkite bei juos supjaustykite. Įtarkuokite fermentinį sūrį bei viską išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada iš vištienos formuokite delno dydžio paplotėlį. Po to dėkite į jį įdarą, apvoliokite kiaušinyje bei džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje maždaug 15-20 minučių, kol gražiai apskrunda. Skanaukite!
Apelsinų sultyse troškinta vištiena
(4)
Kiek laiko virti vištieną?
(1)