Vištienos suktinukai | Receptas

Ingredientai

    • vištienos blauzdelių mėsa: 6
    • druska
    • pipirai
    • špinatai: geros saujos
    • aliejus
    • džiūvėsėliai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje špinatus susmulkiname bei apkepame.
  2. 2. Tuomet vištienos blauzdelių mėsą pabarstome pipirais, druska, išmušame (suformuojant blynelį) bei paliekame pasimarinuoti per visą naktį.
  3. 3. Kitą dieną imame gabaliuką mėsos, į vidurį įdedame špinatų, kampukus užlankstome suformuojame kukulaitį, pavoliojame džiūvėsėliuose bei kepame keptuvėje. Kai gražiai apkeps, dedame į skardą bei baigiame kepti orkaitėje. Skanaujame!
  4. 4. Gaunasi labai minkšti bei itin skanūs vištienos suktinukai.
Rizotas - risotto su vištiena ir moliūgu
(1)