1. Pradžioje įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros. Inde sumaišome įdaro ingredientus: varškės sūrį, špinatus, druską, pipirus, papriką, šaukštą „Parmezamo“ sūrio bei „Mozarellos“. Viską ganėtinai gerai išmaišome.
2. Tuomet vištienos filė padalinkite per pusę bei truputį "pamuškite" iki maždaug 0,5-0,7 centimetro storio. Kuo vienodžiau išmušame, tuo geriau iškeps.
3. Tada dėkite įdarą ant ištiestos krūtinėlės. Susukite bei persmeikite dantų krapštuku, kad neiširtų.
4. Viename inde išplakite kiaušinį, į kitą berkite batono džiuvėsius (galime įberti ir šaukštelį tarkuoto „Parmezano“ sūrio).
5. Kiekvieną suktinuką paviliojame kiaušinio plakinyje, po to džiuvėsėliuose.
6. Tuomet kepimo indą ištepkite kepimo aliejumi bei dėkite apvaliotus suktinukus.
7. Kepkite maždaug 35 minutes arba kol iškeps vištiena. Kai iškeps, išimame krapštuką.
8. Puikiai tinka su su indiškais „Sonne Basmati“ ryžiais. Skanaus!