Vištienos troškinys su kopūstais, bulvėmis ir morkomis

2024-02-05 Autorius WorldRecipes.lt

Vištienos troškinys su kopūstais, bulvėmis ir morkomis
Aš šį kartą savo vištienos troškinį nusprendžiau gaminti su šviežiais kopūstais (patikėkite, troškinti švieži kopūstai itin gerai pavyksta), bet galima gaminti su raugintais. Toks ganėtinai paprastas, naminis troškinys su vištiena, sriuba bei karštas patiekalas - tarsi du viename...

Beje, keliais savo šeimos pamiltais vištienos troškiniais jau dalinausi anksčiau:
- vištienos troškinys morkų patale su grietinėle;
- vištienos troškinys su bulvėmis;
- vištienos troškinys su pupelėmis

O dabar imamės gamybos! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlių filė: 1
    • morkų: 2
    • svogūnų: 2
    • bulvių: 3
    • žiedinių kopūstų žiedynais: 1 stiklinės
    • pjaustytų šviežių kopūstų: 1 stiklinės
    • česnakų: 3 skiltelių
    • sviesto: gabaliuko
    • krapų
    • lauro lapų
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • aliejaus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus bei apkepkite susmulkintus svogūnus.
  2. 2. Kai jau svogūnai suminkštėja, suberkite kubeliais supjaustytas morkas.
  3. Reklama
  4. 3. Kai jau ir morkos apkepa, sudėkite mažais kubeliais supjaustytą vištieną.
  5. 4. Pagardinkite pagal savo skonį druska, pipirais ir krapais, įspauskite česnako skilteles.
  6. 5. Tuomet, kai vištiena apkepa, suberkite kubeliais supjaustytas bulves. Įdėkite lauro lapelių, užpilkite trupučiu vandens, uždenkite bei troškinkite dar maždaug 5 minutes.
  7. 6. Po to suberkite plonais šiaudeliais supjaustytus kopūstus bei žiedynais išskirstytus kalafiorus. Dar patroškinkite, kol visos daržovės bus minkštos bei patiekite su grietine (skanu ir be jos, jei norisi sveikiau).
  8. 7. Patiekite ir mėgaukitės!
Veganiškas indiškas tofu karis - troškinys (Butter Masala)
(2)
Čili troškinys ant laužo su faršu
(4)