Vokiška bulvių mišrainė

2018-09-22 Autorius WorldRecipes.lt

Vokiška bulvių mišrainė

Ingredientai

    • bulvės: 5
    • svogūnai: 1
    • rauginti agurkai: 2-3 (marinuoti agurkai netinka)
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • cukrus: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • actas: 1 valgomojo šaukšto
    • vanduo: 1 stiklinės
    • majonezas: kelių šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūną supjaustome pusžiedžiais, sudedame į dubenėlį, įberiame druską ir cukrų. Svogūnus užpilame su verdančiu vandeniu bei įpilame actą. Paliekame pasimarinuoti mažiausiai 10-15 minučių.
  2. 2. Tuomet bulves nuskutame bei išverdame. Atvėsusias bulves perpjauname išilgai perpus bei supjaustome riekelėmis. Lygiai taip pat supjaustome ir raugintus agurkus.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į dubenį sudedame supjaustytas bulves, agurkus, nusausintus svogūnus bei sumaišome viską su mėgstamu majonezu. Mėgaujamės!

dovilė

Tik ne vokiečiai virs skustas bulves. Jie jas virs su lupyba. Grečiau jau čia naujalietuvių mišrainė. :)
Atsakyti

Jolka

Ir vokiečiai bulves išsivirs iš vakaro ir su lupynom, kaip Dovile teisingai pastebėjo

joana

kartofelsalat be majonezo
Atsakyti
Tradiciniai močiutės bulviniai vėdarai
(42)
Orkaitėje keptos bulvės su avinžirnių įdaru
(1)