1. Iš pradžių svogūną supjaustome pusžiedžiais, sudedame į dubenėlį, įberiame druską ir cukrų. Svogūnus užpilame su verdančiu vandeniu bei įpilame actą. Paliekame pasimarinuoti mažiausiai 10-15 minučių.
2. Tuomet bulves nuskutame bei išverdame. Atvėsusias bulves perpjauname išilgai perpus bei supjaustome riekelėmis. Lygiai taip pat supjaustome ir raugintus agurkus.
Reklama
3. Tada į dubenį sudedame supjaustytas bulves, agurkus, nusausintus svogūnus bei sumaišome viską su mėgstamu majonezu. Mėgaujamės!
dovilė
Tik ne vokiečiai virs skustas bulves. Jie jas virs su lupyba. Grečiau jau čia naujalietuvių mišrainė. :)
Atsakyti
Jolka
Ir vokiečiai bulves išsivirs iš vakaro ir su lupynom, kaip Dovile teisingai pastebėjo
dovilė
Atsakyti
Jolka
joana
Atsakyti