Žuvis: Amūras su pesto ir pomidorais, kepta orkaitėje

2021-02-01 Autorius SP Receptai

Žuvis: Amūras su pesto ir pomidorais, kepta orkaitėje
Žuvies, pavadintos labai įdomiu pavadinimu - Amūras, mano virtuvėje būna ganėtinai retai. Bet galiu tik pasakyti, kad kai atsiranda, aš labai džiaugiuosi. Ši žuvis orkaitėje iškepa labai skani. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia amūrą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į 5-6 dalis.
  2. 2. Kepimo skardą išklokite su kepimo popieriumi.
  3. kepimo skarda su kepimo popieriumi
    Reklama
  4. 3. Išdėliojame žuvį oda į apačią ir aptepkite pesto padažu.
  5. 4. Ant viršaus išdėliokite riekelėmis pjaustytus pomidorus.
  6. 5. Pasūdykite, pagardinkite pipirais bei raudonėliu, užbarstykite susmulkintų svogūnų laiškų, pašlakstykite aliejumi.
  7. 6. Kepkite maždaug 20 minučių iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
  8. 7. Patiekite su virtais ryžiais ir skanaukite!
  9. orkaitėje kepta žuvis amūras
  10. 8. Rekomendacija: Daugiau žuvies patiekalų receptų rasite: Žuvies patiekalai.
Skani žuvienė iš karpio galvos
(2)
Lašiša su traškia plutele, bulvėmis ir salotomis
(1)