1. Iš pradžių nuplautus pomidorus bei pipirus nusausinkite.
2. Tuomet nupjaukite paprikų kotelius. O štai sėklelių galite ir nešalinti. Tai jau jūsų pasirinkimas, jos suteikia labai savitą skonį adžikai! Aš rekomenduoju palikti.
Reklama
3. Tada paruoškite čili pipiriukus bei česnaką. Čili pipirui nupjaukite kotelį. Aš pati dėjau 3, ir man gavosi pats tas.
4. Viską sumalkite mėsmalės pagalba, pilkite acto bei berkite druskos.
5. Gerai permaišykite bei palikite pastovėti 60 minučių.
6. Po 60 minučių dar kartą gerai permaišykite bei dėkite į švarius sausus stiklainius.
7. Šią adžiką geriausia būtų laikyti vėsioje vietoje (rūsyje ar šaldytuve). Skanaus!
8. Rekomendacija: Daugiau adžikos receptų rasite: Adžikos receptai.
Aida Graudiņa
Atsakyti
Neringa Mikuckyte
Gintare
Atsakyti