Ančių kojelės su slyvomis ir žvaigždanyžiais

2020-03-28 Autorius San-Zar virtuviniai eksperimentai

Ančių kojelės su slyvomis ir žvaigždanyžiais
Šis patiekalas gaunasi tikrai prabangus, esu patiekusi net per Kalėdas ir visi labai išgyrė, net teko raudonuoti.

Taip pat šiame patiekale galite naudoti ir džiovintas slyvas.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • ančių kojelės: 5
    • sojų padažas: 4 valgomųjų šaukštų
    • penkių prieskonių mišinys: 3 valgomųjų šaukštų
    • žvaigždanyžiai: 1 saujos
    • cinamono lazdelės: 0,5
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • slyvos be kauliukų: 16 (perpjautos perpus)
    • rudas cukrus: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sumaišome sojų padažą ir alyvuogių aliejų, įberiame penkių prieskonių mišinio, vieną saują žvaigždanyžių, įdedame cinamono lazdelę ir marinuojame ančių kojeles maždaug 2 valandas.
  2. 2. Po to paimame kepimo skardą, sudedame slyvas bei cukrų ir ant jų patogiai sudedame ančių kojeles.
  3. Reklama
  4. 3. Įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių temperatūros.
  5. 4. Kepame maždaug 2-2,5 valandos, kol mėsa atsiskiria nuo kaulo. Patiekiame ir skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš antienos rasite: Antienos patiekalai.
Orkaitėje kepta antis su daržovėmis ir vyšnių padažu
(2)
Grilyje keptos antienos arba vištienos krūtinėlės su garstyčių marinatu
(6)