Antienos didkepsnis su avokadų salsa - pravers skubantiems!

2019-04-18 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Antienos didkepsnis su avokadų salsa - pravers skubantiems!

Ingredientai

    • jau paruoštas antienos filė "Žolelių" didkepsnis iš "Kitchen me": 350 gramų
    • avokadai: 0,5
    • geltonosios paprikos: 0,5
    • smulkinti raudonieji svogūnai: 1 šaukšto
    • smulkintos petražolės: 1 šaukštelio
    • citrinos sultys: 1 šaukštelio
    • aitrieji pipirai: 0,5
    • juodieji pipirai: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių antienos filė dėkite į orkaitę bei kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.
  2. 2. Per tą laiką, avokadą ir paprikas supjaustykite kubeliais. Sumaišykite dubenyje visas daržoves, petražoles ir citrinos sultis. Pagardinkite pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Po to į lėkštę dėkite supjaustytą didkepsnį, o šalia patiekite avokadų salsa. Skanaukite!
  5. 4. Pastebėjimas: Gaivu, lengva, gardu bei greita.
  6. 5. Pastebėjimas: Aš šaldytuve turėjau "Kitchen me" antienos filė su žolelėmis, kuris jau yra pamarinuotas ir belieka jį tik iškepti. Todėl ilgai ir nevargau virtuvėje, tiesiog iškepiau antienos filė didkepsnius, o per tą laiką, kol jie kepė, aš pasigaminau salsą. Kai nėra laiko ir esate užsivertusios darbais, leiskite sau malonumą išsikepti jau pamarinuotų antienos didkepsnių, kuriuos paruošti neužtruks daug laiko. Juos galima kepti ne tik keptuvėje, bet ir orkaitėje.
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau didkepsnių receptų rasite: Didkepsnių receptai
Antienos krūtinėlė su mėlynių padažu
(1)
Antis, marinuota sūryme
(8)