Dauguma yra įsitikinę, kad kaneles yra labai sunku pasigaminti. Aš galvojau lygiai taip pat. Bet kai pirmą kartą jų iškepiau, supratau, kad tai labai blogas įsitikinimas. Dabar ganėtinai jas dažnai kepu ir lepinu savo šeimą. Tešla yra tikrai nesunkiai paruošiama, be jokių įmantrybių ir nereikia specialių įgūdžių virtuvėje. Svarbiausia yra tik ją palikti per visą naktį šaldytuve, kad ji pastovėtų. Po to jau seka antras etapas - kepimas. Svarbu laikytis recepte nurodytų temperatūrų ir viskas iškepa. Net nespėsite pajusti, kaip savo virtuvėje išsikepsite pačių skaniausių prancūziškų pyragaičių. Tiesa, pats didžiausias minusas, kad ne visi turi savo namuose specialias formas kanelėms kepti. Bet tikrai verta jas įsigyti. :)
Iš nurodytų ingredientų kiekio gaunasi maždaug 30 nedidelių kanelių.