1. Pirmiausia kiaušinį išplakame su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, sudedame likusius nurodytus produktus ir išmaišome. Kepame ant vidutinio kaitrumo ugnies.
2. Padažas: Nutarkuojame apelsino žieveles, išspaudžiame apelsinų bei citrinos sultis (atskirai). Puode sumaišome apelsino sultis, cukrų, sviestą, apelsino žieveles bei nuolatos maišydamos kaitiname ant mažos ugnies iki užvirimo. Paverdame maždaug 3 minutes kol pilnai ištirps cukraus mišinys bei šiek tiek sutirštės. Sumaišome krakmolą su citrinos sultimis bei pilame į verdantį sirupą nuolatos maišydamos ir paverdame maždaug 2 minutes. Vėsdamas padažas sutirštės.
Reklama
3. Pastebėjimas: Padažą galite naudoti ir šiltą, ir karštą ant blynelių ar kitokių desertų. Padažą galite šaldytuve uždarame inde laikyti iki 3 savaičių.