Tenka pripažinti, kad kiekvienais metais labai laukiu savo rabarbarų derliaus, kad galėčiau ką nors skanaus iš jų pasigaminti. Jau tradiciškai kepu kokį nors vis naują pyragą, pagal naują receptą, taip pat gaminu
rabarbarų kompotą ir
rabarbarų tyrę-uogienę.
Šis apversto rabarbarų pyrago receptas pas mane atsirado tikrai netikėtai, kai su bendradarbe pradėjome kalbėti apie rabarbarus. Ji pasakojo, kad kepa itin skanų pyragą su rabarbarais ir migdolų miltais. Ir žinoma, aš kaip ir visada - paprašiau recepto.
Po to grįžusi namo supratau, kad tikrai turėjau užsirašiusi šį receptą išmėginimui, nes jau turėjau nužiūrėjusi internete, bet kodėl jo anksčiau nekepiau - atsakyti negaliu. Tikriausiai tik reikėjo išlaukti šių gerų rekomendacijų. O po iškepimo dabar jau galiu drąsiai rekomenduoti ir Jums, nes pyragas tikrai labai skanus.
Tad tikrai labai rekomenduoju, rekomenduoju ir raginu šį pyragą su rabarbarais ir migdolais išsikepti ir jums. Nepasigailėsite, nes jis tikrai fantastiško skonio ir puikiai pavykstantis.
Ingredientų kiekiai yra nurodyti 24 centimetrų skersmens kepimo formai.
Laura
Atsakyti