Kardamono pyragas su spanguolėmis - itin pavykęs eksperimentas!:)

2019-09-04 Autorius Santa Maria

Kardamono pyragas su spanguolėmis - itin pavykęs eksperimentas!:)
Toks pyragas itin tinka palepinti save per Kalėdas (žinoma ir ne tik per jas). Saldus ir tikrai gardus kardamono pyragas. Šį minkštą pyragą galima patiekti su mėgiamu kremu.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pienas: 300 mililitrų
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • tamsus sirupas: 3 valgomųjų šauktų
    • kambario temperatūros sviestas: 150 gramų
    • kiaušiniai: 3
    • cukranendrių cukrus: 200 mililitrų
    • "Farinas" cukrus: 100 mililitrų
    • miltai: 600 mililitrų
    • "Santa Maria" ekologiški malti kardamonai: 1 arbatinio šaukštelio
    • "Santa Maria" maltas cinamonas: 2 arbatinių šaukštelių
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • šaldytos spanguolės: 300 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
  2. 2. Pakaitiname pieną ir supilame vanilinį cukrų, sirupą bei sviestą.
  3. Reklama
  4. 3. Maišome, kol sviestas ištirps, ir nukeliame prikaistuvį nuo viryklės.
  5. 4. Tada išplakame kiaušinius su cukrumi.
  6. 5. Tuomet sumaišome miltus, prieskonius, kepimo miltelius bei druską.
  7. 6. Užpilame pieno mišinį ant išplaktų kiaušinių. Sudedame miltų mišinį ir išmaišome iki vientisos masės.
  8. 7. Po to ištiesiame su kepimo popieriumi kepimo skardą taip, kad uždengtų ir kraštus.
  9. 8. Supilame tešlą ant popieriaus ir apibarstome spanguolėmis.
  10. 9. Galiausiai kepame orkaitėje maždaug 20–25 minutes. Lepinamės!
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau pyragų su spanguolėmis receptų rasite: Pyragai su spanguolėmis.
Obuolių pyragas su varške
(11)
Uogų cobbler (kobleris) pyragas
(6)