Klasikiniai blynų įdarai yra varškė, kepenėlės, vištienos širdelės, grybai ir svogūnai. Ir aš noriu pasiūlyti jums pasigaminti blynų su ryžiais ir saldžiu įdaru, keptų orkaitėje. Tai labai skanu, blynai minkšti, švelnūs, aromatingi. Patys blynai verdami ant choux tešlos.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- pieno, 480 g;
- augalinis aliejus, 2 šaukštai;
- kiaušiniai, 3 vnt;
- verdančio vandens, 250 ml;
- druska, žiupsnelis;
- cukraus, 2 šaukštai
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
- riebi grietinė, 200 g;
- cukraus, 1 – 2 šaukštai.
Norėdami paruošti įdarą, paimkite :
- ryžių, 1 stiklinė;
- vandens, 2 stiklinės;
- druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
- cukraus, 1 – 2 šaukštai;
- sviesto, 40 g.
Gaminimo procesas
Kiaušinius pasūdykite, pradėkite plakti mikseriu arba išplakite ir suberkite cukrų. Plakite, kol ištirps cukrus.
Patarimas : maistą iš anksto išimame iš šaldytuvo, jie turi būti kambario temperatūros.
Supilkite pieną, išplakite.
Supilkite persijotus miltus ir sumaišykite iki vientisos masės.
Dabar užpilkite verdančiu vandeniu ir gerai išplakite.
Supilkite augalinį aliejų ir sumaišykite iki vientisos masės.
Palikite tešlą 20 minučių.
Užvirinkite vandenį, įberkite druskos, cukraus ir sviesto, suberkite nuplautus ryžius. Virkite, kol suminkštės.
Kepkite blynus.
Ant blynų užtepame įdaro ir susukame, kaip jums patinka.
Kepimo indą ištepkite sviestu ir išdėliokite blynus su įdaru.
Norėdami pilti, sumaišykite grietinę ir cukrų ir sutepkite blynus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 20 minučių.
Tai yra skanūs įdaryti blynai, kuriuos galite pasigaminti savo šeimos meniu.
Prancūziški kotletai! Patiekalas šventėms, sultingi kotletai orkaitėje
Visi puikiai žino prancūzišką mėsą, tačiau šis receptas nėra žinomas niekam.
Kotletai yra ne tik skanūs ir sultingi, bet ir gražūs, toks patiekalas puikiai atrodo ant šventinio stalo.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- maltos kiaulienos, 600 g;
- kiaušinis, 1 vnt;
- svogūnas, 2 vnt;
- pomidorai, 2 vnt;
- sūrio, 150 g;
- grietinėlės arba grietinės, 150-200 ml;
- druska, pipirai ir prieskoniai, česnakai, žolelės.
Gaminimo procesas
Faršą sumaišykite su smulkintais svogūnais ir kiaušiniais, druska ir visais prieskoniais pagal savo skonį.
Patarimas : jei malta mėsa per tiršta, įpilkite truputį pieno, grietinės ar grietinėlės.
Palikite maltą mėsą 20 minučių.
Supjaustykite pomidorus ir vieną svogūną griežinėliais.
Suformuojame kotletus, juos padarome plokščius.
Kepkite kotletus iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių ir suberkite juos į kepimo indą.
Ant viršaus uždėkite žiedą su svogūnais ir pomidorais ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Užpildykite kotletus grietine arba grietine.
Indą kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių, kol pagels.
Patiekdami galite pabarstyti šviežiomis žolelėmis. Tokie kotletai bus skanūs ir su skirtingais naminiais padažais.
Vyras parodė, kaip pagaminti krūtinėlę skanesnę už kotletus. Aš pagaminu tik per 15 minučių, dabar ji visada sultinga
Vištienos krūtinėlė pagal šį receptą pasirodo nepaprastai minkšta ir sultinga. Visa tai dėka ypatingos duonos ir tešlos.
Gamindami praleisite minimaliai laiko, tačiau iš šio patiekalo gausite maksimalų malonumą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos filė, 500 g;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- sūrio, 200 g;
- grietinės, 2 šaukštai;
- krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
- druskos ir pipirų pagal skonį;
- sojos padažo, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Vištienos mėsą supjaustome sluoksniais ir labai gerai išmušame.
Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais vištienos prieskoniais.
Tešlai sumaišykite grietinę ir kiaušinius, sojos padažą, krakmolą.
Patarimas : Kad padažas taptų daug vienodesnis, pirmiausia išplakite kiaušinius, tada pridėkite juos prie kitų ingredientų.
Sūrį sutarkuokite per smulkią tarką.
Nusausinkite kotletus servetėlėmis ir pamirkykite tešloje, tada apvoliokite sūryje, vėl panardinkite į tešlą ir sūrį.
Kaitinkite augalinį aliejų šiek tiek virš vidutinės ugnies ir greitai apkepkite kotletus iš visų pusių.
Mes ištepėme jį ant servetėlių ir tada įdėjome į indą.
Šiuos kotletus patiekiu su šviežių daržovių salotomis, bulvių koše ir kitais garnyrais.
Skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui ar vakarienei
Labai skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– kiaulienos filė, 700 g;
– druska, 1 šaukštelis;
– plunksna pagal skonį;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– miltai valcavimui;
– pievagrybiai, 200 g;
– svogūnas, 1 vnt;
– pomidorai, 200 g;
– kietasis sūris, 150 g;
– majonezas arba grietinė, 3 – 4 šaukštai
Gaminimo procesas
Mėsą supjaustykite griežinėliais ir išplakite, pagal skonį druskos ir pipirų, galite pridėti mėgstamų prieskonių.
Apvoliokite miltuose ir palikite kuriam laikui.
Supjaustykite pomidorus kubeliais ir supjaustykite grybus.
Galite pasiimti marinuotų ar šaldytų grybų.
Mes šildome augalinį aliejų ir porą minučių kepkite karbonadus iš abiejų pusių.
Kepkite svogūną, kol pusė iškeps. Negalite kepti, bet keletą minučių užpilkite verdančiu vandeniu, tada nukoškite vandenį ir išspauskite.
Įdėkite mėsą į kepimo skardą, ant viršaus svogūną, tada grybus, pabarstykite pomidorą kubeliais.
Trys sūriai ant smulkios tarka ir pabarstykite mėsą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite indą 20 minučių.
Prieš patiekdami pabarstykite šviežiomis žolelėmis.
Šie kotletai yra sultingi ir skanūs.
Galima patiekti su daržovių salotomis arba bulvių garnyru
Šis patiekalas sumušė visus mano virtuvės rekordus. Nepabosta taip gaminti visą savaitę
Tokį daržovių patiekalą galima pagaminti keptuvėje ir orkaitėje, jis pasirodo vienodai skanus. Produktų rinkinys yra labiausiai paplitęs ir minimalus, tačiau pasirodo tiesiog tobulas.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kopūstai, 800 g;
- morkos, 100 g;
- žalieji svogūnai ir žolelės;
- druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
- vištienos krūtinėlė, 500 g;
- kiaušiniai, 3 vnt;
- natūralaus jogurto, 100 g;
- kepimo miltelių, 4 g;
- miltų, 100 g.
Gaminimo procesas
Smulkiai supjaustykite kopūstus, morkas patrinkite stambia tarka ir sumaišykite daržoves.
Druska ir maišoma.
Iškirpkite gerą žalią svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje.
Įdėkite daržovių ir troškinkite 10 minučių, uždengę ant silpnos ugnies.
Mėsą nuplauname ir smulkiai supjaustome.
Į daržoves suberkite mėsą, užtepkite ant viršaus, pasūdykite ir pavirkite po dangčiu.
Kiaušinius sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais, druska, sumaišykite iki vientisos masės ir užpilkite masę keptuvėje.
Uždenkite dangčiu ir troškinkite iš vienos pusės 10 minučių, tada apverskite lėkštę ir troškinkite, kol suminkštės.
Jei norite pabandyti pagaminti patiekalą orkaitėje, tada pirmiausia įdėkite troškintas daržoves, mėsą ir užpildykite įdaru.
Kepame 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekalą patiekiu karštą, labai skanų su grietine. Bet net ir šalta, tokia troškinys taip pat yra skanus.
Aš taip pat dedu grybus į kopūstus – pievagrybius ar laukinius grybus, tada gaunu kitokio skonio ir aromato patiekalą.
Skaniau nei balandėliai! Cukinijos su malta mėsa orkaitėje: greita ir skani vakarienė
Tai gana senas receptas ir dažnai gaminamas, kai šviežios daržovės yra sezono metu.
Paruošti lengviau ir greičiau nei įdaryti kopūstai, pasirodo labai skanu.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- cukinijos, 2 vnt;
- maltos mėsos, 500 g;
- pomidorai, 4 vnt;
- grietinės, 150 ml;
- sūrio, 100 g;
- česnako pagal skonį;
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
- svogūnas, 1 gabalas;
- vandens, 50 ml.
Gaminimo procesas
Geriau paimti jaunas, ne pačias didžiausias cukinijas.
Supjaustykite pomidorus ir cukinijas griežinėliais.
Pagardinkite faršą druska ir pipirais, prieskoniais pagal savo skonį ir vis tiek galite įtrinti šiek tiek sūrio.
Suberkite smulkintas žoleles ir česnaką.
Iš faršo formuojame mažus rutuliukus.
Ant cukinijos uždėkite rutulį maltos mėsos, uždenkite pomidorą ir įdėkite į kepimo indą.
Taip gaminame visus produktus.
Tarkuotą sūrį sumaišykite su vandeniu, druska ir pipirais, grietine, prieskoniais pagal skonį ir žolelėmis.
Šiuo įdaru užpildykite cukinijas.
Indą dedame į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių 50 minučių.
Po to ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir nusiųskite į orkaitę dar 15 minučių.
Patiekite karštą su įvairiais garnyrais ir užkandžiais.
Maltą mėsą galima pasiimti bet kokią pagal jūsų skonį.
Kodėl anksčiau neturėjau šio recepto? Sveikas ir pigus maistas per 10 minučių
Cukinijos gali būti naudojamos įvairiausiems patiekalams gaminti. Tuo pačiu metu jie visi yra labai natūralūs ir sveiki, todėl negaiškite laiko ir, kol tęsiasi šviežių daržovių sezonas, pasigaminkite paprastų ir skanių cukinijų gėrybių.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- cukinijos, 2 vnt;
- baklažanai, 1 vnt;
- paprikos, 2 vnt;
- džiūvėsėlių 0,5 puodelio;
- parmezano, 0,5 puodelio;
- čiobreliai, bazilikai, druska, česnakai;
- daržovių aliejus;
- pomidorai, 5 vnt;
- Mocarela.
Gaminimo procesas
Supjaustykite cukinijas ir baklažanus dideliais gabalėliais ir padėkite juos į kepimo skardą, padengtą pergamentu. Čia taip pat dedame saldžiąsias paprikas, supjaustytas juostelėmis.
Mes sumaišome visas daržoves.
Sumaišykite krekeriuose su druska, prieskoniais, tarkuotu česnaku.
Patarimas: Į šį mišinį galite pridėti bet kokių prieskonių ir aromatinių žolelių.
Pabarstykite visas daržoves duona ir pabarstykite augaliniu aliejumi.
Mes dedame kepti orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Pomidorus nutraukiame panardinamuoju maišytuvu.
Pabarstykite daržoves tarkuotu sūriu, sumaišykite ir užpilkite pomidorų sultimis.
Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekite karštą troškinį su bet kokiais garnyrais. Aš taip pat užpilu aštrų padažą ant grietinės su krapais ir šviežio, tarkuoto agurko. Skaniai apibarstykite kepintomis sezamo sėklomis. Galite išsiversti be mocarelos, tinka bet koks kietas sūris.
Vietoj kotletų. Yra tiek mažai, kurie gamina maistą, bet veltui. Puikus šventinio stalo užkandis
Originalūs mėsos suktinukai, įdaryti marinuotais agurkais, sūriu.
Užkandis yra labai skanus, aromatingas, atrodo gražiai ir apetiškai ir tikrai patiks visiems jūsų svečiams ir šeimos nariams.
Kad patiekalas būtų originalaus skonio, naudokite mėgstamus prieskonius, aromatines žoleles ir pipirų mišinį.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- mėsa, 800 g;
- marinuoti agurkai, 2 – 3 vnt;
- sūrio, 100 g;
- druska, prieskoniai, žolelės, paprikos.
Gaminimo procesas
Aš paėmiau kiaulieną, galite pasiimti bet kurią kitą mėsą.
Supjaustykite mėsą porcijomis ir išplakite.
Druskos karbonadai, pipirai, pabarstykite bet kokiais prieskoniais ir aromatinėmis žolelėmis.
Gerai įtriname prieskonius ir suberiame juos į indą, uždengiame ir marinuojame mėsą mažiausiai 1 valandą, bet kuo daugiau, tuo geriau.
Agurkus rinkitės ne marinuotus, o marinuotus. Mes supjaustėme juos į 4 dalis.
Ant karbonado uždėkite agurko griežinėlį ir suvyniokite.
Mes dedame ritinius į riebaluotą formą ir mėsą viršuje sutepame augaliniu aliejumi.
Kepame 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol sūris ištirps.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, sultiniu arba lydytu sviestu, sumaišytu su Provanso ar kitomis aromatinėmis žolelėmis.
Suktinukų viduje galite įdėti bet kokį įdarą pagal savo skonį, pavyzdžiui, šoninę ar grybus, vištienos gabalėlius su ananasų kubeliais.
Jei turite bulvių, paruoškite šį skanų patiekalą. Kelios minutės ir vakarienė paruošta
Iš bulvių galite pagaminti daug skanių ir originalių patiekalų tikriems gurmanams. Tiesiog pridėkite maltos mėsos ir sūrio, gausime šventinio stalo vertą patiekalą.
Norint gaminti patiekalą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 600 g;
- mėsa, 300 g;
- druska, pipirai, žolelės;
- kiaušinis, 1 vnt;
- sūrio, 100 g;
- duonos trupiniai;
- kiaušinis, 1 vnt;
- kremas, 20 ml;
- miltų, 2 šaukštai;
- rūkyta paprika.
Gaminimo procesas
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, vandenį nupilkite ir paverskite bulvių koše.
Iš mėsos gaminame faršą, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais, dedame smulkintas žoleles.
Patarimas: pagal skonį pridėkite česnako, aromatinių žolelių.
Į faršą įmuškite kiaušinį ir sumaišykite masę.
Trys sūriai ant trintuko ir sumaišomi su bulvių koše.
Iš bulvių tešlos gaminame pyragus, išdėliojame įdarą ir formuojame kotletus.
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniu, druska ir paprika.
Kotletus pamirkykite padaže, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite dideliame kiekyje pašildyto augalinio aliejaus iš abiejų pusių.
Patiekite su bet kokiais garnyrais ir šviežių daržovių salotomis.
Tokie beprotiški gaunami su kvapnia, traškia plutele.
Naujas kopūstų salotų receptas. Toks skanus, kad norisi valgyti ir valgyti nesustojant
Kopūstai tinka ne tik įdaryti kopūstams ir pyragams bei pyragams įdaryti.
Iš daržovės paruošiama daugybė skanių ir sveikų salotų su įvairiais papildomais produktais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kopūstai, 200 g;
- šviežias agurkas, 1 vnt;
- krapai, 1 kekė;
- česnako, 2 gvazdikėlių;
- druska pipirai;
- majonezas.
Norėdami gaminti blynus, jums reikia :
- kiaušiniai, 3 vnt;
- pienas, 50 ml;
- druska.
Gaminimo procesas
Skaniausi salotos gaminamos iš jaunų kopūstų.
Blyneliams kiaušinius sumaišykite su šakute su druska ir apkepkite kelis plonus lietinius, juos atvėsinkite ir supjaustykite plonais makaronais.
Supjaustykite kopūstus ir supjaustykite agurką juostelėmis.
Smulkiai supjaustykite česnaką arba perleiskite per presą. Bet geriau, jei inde česnakas jaučiamas gabalėliais, todėl aromatas išlieka ilgiau nei išspausto.
Krapai, taip pat galite įdėti petražolių, smulkiai supjaustyti.
Mes sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus pagal skonį.
Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine.
Jei salotos buvo pagamintos iš produktų, ištrauktų iš šaldytuvo, tada nedelsdami patiekite juos prie stalo.
Galite nusiųsti į šaldytuvą 30 minučių atvėsti.
Salotos sėkmingai derinamos su mėsos patiekalais – šviežios ir lengvos salotos sumažins patiekalų riebalų kiekį ir padės greičiau virškinti maistą skrandyje.
Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu
Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 600 g;
- 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
- vištienos krūtinėlė, 600 g;
- druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
- karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
- augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.
Obuolys – plonais griežinėliais.
Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.
Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.
Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.
Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.
Dabar aš kopūstų netroškinu ir nekepu. Dabar kopūstus gaminu kartu su kumpeliais: neriebus ir skanus maistas
Ingredientai:
- 1 kg pjaustytų baltagalvių kopūstų
- 4 vištienos kumpeliai
- 1-2 svogūno galvos
- 1 morka
- 1-2 skiltelės česnako
- 1 a.š. adžigos
- 2 v.š. aliejaus (saulėgrąžų)
- 30 g sviesto
- Druskos pagal skonį
Dietinis patiekalas iš kopūstų su vištiena rankovėje
Nuo vištienos kumpelių nuimkite odelę ir perpjaukite kumpelį į dvi dalis, nuplaukite, nusausinkite
Marinato paruošimui: giliame nedideliame inde sumaišykite adžigą su 1 v.š. saulėgrąžų aliejaus, išspauskite česnaką, sumaišykite ir mišiniu įtrinkite mėsą.
Įdėkite į šaldytuvą.
Svarbu! Druskos nededame. Jos yra adžikoje!
Per tą laiką smulkiai supjaustykite kopūstą, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūnus (plonais žiedais).
Daržoves sudėkite į dubenį, paberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kad išsiskirtų sultys.
Supilkite į daržoves likusį aliejų ir sumaišykite.
Daržoves sudėkite į kepimo rankovę, padarykite iš jų lyg pagalvę, ant kurios sudėkite mėsą, sviestą, supjaustytą nedideliais gabalėliais.
Užriškite rankovę ir pradurkite keliose vietose.
Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 190-200 ° C, tada įdėkite rankovę su daržovėmis ir kumpeliais 45 minutėms.
Po 45 min. išimkite rankovę, perpjaukite viršuje, atidengdamos mėsą.
Įdėkite į orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus.
Dabar kopūstų nekepu, netroškinu.
Gaminu su vištienos kumpeliais: skanus, neriebus maistas.
25 efektingos pjaustytos mėsos, žuvų, sūrių, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjos. Paprasti produktai - gražus stalas!