Aviečių uogienė su imbieru ir laimu

2018-08-24 Autorius Nekenčiu virtuvės

Aviečių uogienė su imbieru ir laimu

Ingredientai

    • avietės: 500 gramų
    • cukrus uogienėms: 250 gramų (naudotas "DanSukker")
    • tarkuotas imbieras: 3 arbatinių šaukštelių
    • laimo vaisiai: 1 (sultys ir nutarkuota žievelė)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Viskas šiame recepta labai nerealiai paprasta. Visus nurodytus ingredientus pilame į puodą bei paverdame maždaug 3-6 minutes. Nugriebiame putas bei supilstome į švarius paruoštus stiklainius. Viskas! Galite mėgautis :)
  2. 2. Pastebėjimas: Man ši uogienė nerealiai patiko. Avietės ir šiaip tikriausia yra mano mėgiamiausios uogos, laimą išvis mėgstu naudoti, kur tik sugalvoju. O šviežias imbieras čia taip nerealiai tinka. Atrodo tiesiog man sukurta uogienė. Avietės yra labai gerai, bet paskanintos avietės yra dar geriau!
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau uogienių receptų rasite: Uogienės.