Avižiniai blyneliai

2019-01-22 Autorius Ne vištienos kepsnelis

Avižiniai blyneliai

Ingredientai

    • avižų miltai: 1 stiklinės
    • sojų pienas: 1 stiklinės
    • prinokę bananai: 2
    • maltos linų sėmenys: 1 šaukšto
    • cinamonas: 1 šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pastebėjimas: Aš pati šį kartą neturėjau avižų miltų, tai blenderyje tiesiog sumaliau pusantros stiklinės avižų dribsnių ir gavosi miltai
  2. 2. Tada į blenderį įdedame visus kitus ingredientus bei kokią minutę viskas malame.
  3. 3. Tuomet kepame ant šlakelio aliejaus (jeigu keptuvė gera, aliejaus galima ir nepilti). Patiekiame ir skanaujame!
  4. 4. Pastebėjimas: Aš pertepiau žemės riešutų sviestu bei aviečių uogiene, užpurškiau grietinėlės ir grįžau į vaikystę, taip nerealiai skanu.
  5. 5. Pastebėjimas: Tešla gavosi pakankamai tiršta, todėl galite įpilti dar pusę stiklinės pieno arba vandens, kad blyneliai taptų plonesni. Taip pat aš visai nedėjau į tešlą saldiklio, nes valgiau su ganėtinai saldžia uogiene, bet jūs tikrai galite tai padaryti, jei jūsų pagardai ne tokie saldūs.
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Labai skanūs cukinijų blyneliai su varške ir dzadzikiu pagal Beatą
(4)