Kitokie blynai su maskarpone arba rikota

2020-07-07 Autorius Samčio užrašai

Kitokie blynai su maskarpone arba rikota
Blynai pagaminti pagal šį receptą gaunasi minkšti, purūs ir itin skanūs.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 1 stiklinės
    • vanilinis cukrus: 1 šaukštelio
    • kepimo milteliai: 1 šaukštelio
    • kiaušiniai: 2
    • pienas: 0,5 stiklinės
    • maskarponės sūris: 250 gramų (tinka ir ir rikota)
    • druska: trupučio
    • cukrus: 3 šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia dubenyje sumaišome persijotus miltus, kepimo miltelius ir druską.
  2. 2. Tada kitame dubenyje išplakame kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi, pienu ir marskapone (arba rikota).
  3. Reklama
  4. 3. Pilame į miltus ir atsargiai išmaišome, kol gausime vientisą masę.
  5. 4. Tuomet įkaitiname keptuvę su trupučiu aliejaus.
  6. keptuvė su šlakeliu aliejaus
  7. 5. Kepame blynus iš abiejų pusių, kol pilnai iškepa.
  8. 6. Patiekiame su savo mėgstamais pagardais ir lepinamės!
  9. patiekti maskarponės blynai
  10. 7. Rekomendacija: Daugiau blynų receptų rasite: Blynai.
Didelis cukinijų blynas orkaitėje
(3)
Purūs veganiški akvafabos blynai
(1)