Tobulo skonio cukinijų - varškės sklindžiai

2019-11-02 Autorius Taip norėjau

Tobulo skonio cukinijų - varškės sklindžiai
Tiesiog nerealiai skanūs sklindžiai. Pavyko puikiai. Džiaugiuosi radusi šį receptą.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • išvalytos cukinijos: 400 gramų
    • varškė: 200 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • miltai: 5 valgomųjų šaukštų su kaupeliu
    • druska: žiupsnio
    • kapoti krapai: 1 valgomojo šaukšto
    • kapoti svogūnų laiškai: 1 valgomojo šaukšto
    • aliejus: šiek tiek (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių ukiniją sutarkuokite burokinės tarkos pagalba.
  2. 2. Tada tarkius rankomis nuspauskite ir dėkite į dubenį.
  3. Reklama
  4. 3. Muškite kiaušinius ir dėkite pertrintą varškę, išmaišykite.
  5. 4. Pridėkite miltus, druską, krapus ir svogūnų laiškus, gerai išmaišykite.
  6. 5. Tuomet keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, šaukštu dėkite tešlą, kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
  7. 6. Išimkite ant popierinio rankšluoštuko, kad sugertų nereikalingą aliejaus perteklių.
  8. 7. Labai gardu patiekti su grietine. Taip pat labai tinka šviežiai paraugti agurkai. Skanaus!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau sklindžių receptų rasite: Sklindžių receptai.
Labai skanūs cukinijų blyneliai su varške ir dzadzikiu pagal Beatą
(4)
Bananiniai blynai su šokolado gabaliukais
(2)