Avižiniai blyneliai su varške

2019-02-04 Autorius Taip norėjau

Avižiniai blyneliai su varške

Ingredientai

    • avižiniai dribsniai: 2,5 stiklinių
    • pienas: 2 stiklinių
    • miltai: 1 stiklinės
    • kiaušiniai: 1
    • varškė: 300 gramų
    • razinos: 1 saujelės
    • druska: žiupsnelio
    • cukrus: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia dribsnius iš vakaro užpilkite pienu (arba ryte, jeigu kepsite tik vakare).
  2. 2. Po to į išbrinkusius dribsnius įmuškite kiaušinį, sudėkite pertrintą varškę, berkite druskos, cukraus, miltus bei razinas. Viską gerai išmaišykite. Tuomet kepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai parus. Skanaukite!
  3. 3. Pastebėjimas: Labai gardu tiek su cukrumi, tiek su uogiene. Itin geras variantas, kai vaikai nemėgsta košių, blynelius tikrai valgys pasigardžiuodami.
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Lietinių blynų tortas su vištiena ir pievagrybiais
(1)
Varškėčiai su špinatais
(1)
Blyneliai su vištiena ir pievagrybiais
(1)