Avižiniai blyneliai su varške

2019-02-04 Autorius Taip norėjau

Avižiniai blyneliai su varške

Ingredientai

    • avižiniai dribsniai: 2,5 stiklinių
    • pienas: 2 stiklinių
    • miltai: 1 stiklinės
    • kiaušiniai: 1
    • varškė: 300 gramų
    • razinos: 1 saujelės
    • druska: žiupsnelio
    • cukrus: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia dribsnius iš vakaro užpilkite pienu (arba ryte, jeigu kepsite tik vakare).
  2. 2. Po to į išbrinkusius dribsnius įmuškite kiaušinį, sudėkite pertrintą varškę, berkite druskos, cukraus, miltus bei razinas. Viską gerai išmaišykite. Tuomet kepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai parus. Skanaukite!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Labai gardu tiek su cukrumi, tiek su uogiene. Itin geras variantas, kai vaikai nemėgsta košių, blynelius tikrai valgys pasigardžiuodami.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Purūs blynai su bananais ir cinamonu
(2)