Balandėlių apkepas

2018-04-02 Autorius SP Receptai

Balandėlių apkepas

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių keptuvėje įkaitinkite aliejų bei apkepinkite jautieną, kol mėsytė nebebus rausva.
  2. 2. Tuomet svogūną smulkiai supjaustykite.
  3. Reklama
  4. 3. Kopūstą taip pat susmulkinkite.
  5. 4. Nemažame kepimui skirtame inde su dangčiu sumaišykite nevirtus ryžius, kopūstus, svogūnus ir apkeptą mėsą, supilkite pomidorų padažą, pasūdykite.
  6. 5. Viską užpilkite sultiniu, gerai išmaišykite bei uždengusios indą dangčiu dėkite į iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
  7. 6. Kepkite maždaug 60 minučių, ištraukite, permaišykite bei vėl dėkite kepti dar maždaug 30-45 minutes. Skanaukite!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau mėsos apkepų receptų rasite: Mėsos apkepai

Solveiga

Visai šeimai labai patinka, o ypač vyrui. Sakė, kad jam net už tikrus balandėlius skaniau. Nepaprastas receptas!
Atsakyti
Vištienos apkepas su juodosiomis pupelėmis ir kukurūzais
(2)
Moliūgų ir ryžių apkepas
(1)