Bambukų lapuose grilinta lašiša

2021-01-21 Autorius Bake in Heels

Bambukų lapuose grilinta lašiša
Šitaip pagamintos lašišos skonis gaunasi labai įdomus bei itin geras skonis, jaučiasi tarsi arbatos prieskonis. 

Svarbiausia šiame recepte yra trys dalykai: 
a) labai gerai išmirkome lapus, kad jie greitai nesudegtų; 
b) nepagailime prieskonių, jų tikrai nepavyks padauginti;
c) neperkepame lašišos;

Ir patiekalas pavyks puikiai. Pamėginkite!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • lašišos filė (padaliname porcijomis)
    • smulkinta citrinžolė
    • susmulkintas čili
    • susmulkintas imbiero gabaliukas
    • soja: kelių valgomųjų šaukštų
    • laimo vaisiaus sultys: iš poros vaisių
    • tarkuota laimo žievelė: iš 1 vnt.
    • smulkinta kalendra
    • džiovinti bambukų lapai (pamirkome valandą vandenyje)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia iš visų nurodytų ingredientų užmaišome marinatą, dedame lašišą į jį ir paliekame maždaug 20-30 minučių marinuotis.
  2. 2. Po to ant išmirkyto bambuko lapo dedame gabaliuką lašišos, ant jos - marinato, lapą susukame ir sutvirtiname.
  3. Reklama
  4. 3. Tą pati pakartojame su likusiais lašišos gabaliukais.
  5. 4. Kepkite ant įkaitinto grilio maždaug 10-20 minučių (priklausys nuo griliaus karštumo bei lašišos gabaliukų dydžio, stebime individualiai).
  6. iškepta lašiša bambukų lapuose grilyje
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Lašiša įdarytas prancūziškas batonas
(19)
Užkandžiai su lašiša ir sraigių ikrais
(1)