Varškės ir lydyto sūrelio užtepėlė su sūdyta lašiša ir ikrais

2023-12-26 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Varškės ir lydyto sūrelio užtepėlė su sūdyta lašiša ir ikrais
Aš labai mėgstu prisigaminti daug įvairiausių užkandžių ar užtepėlių, kai būna įvairios šventės. Labai dažnai norisi paruošti kažką naujo ir neragauto, bet labai bijau, kad daugeliui gali nepatikti. Šį kartą Jums pasiūlysiu labai paprastą užtepėlė iš varškės ir lydyto sūrelio, kurią pagardinsime lašiša ir ikrais. Galiu garantuoti, kad patiks daugeliui. Aš ruošiau paskutinį kartą ją draugės gimtadieniui iš keturgubos normos ir ji vis tiek buvo suvalgyta viena iš pirmųjų. Beje, man prancūziškas batonas prie šios užtepėlės tiesiog privalomas. Jis čia tinka labiausiai. 

Ingredientai

    • varškė: 200 gramų
    • lydytas sūrelis: 200 gramų
    • majonezas: 1 valgomojo šaukšto
    • sūdyta lašiša: ~100-120 gramų
    • raudonieji ikrai: 2 valgomųjų šaukštų
    Patiekimui:
    • prancūziškas batonas
    • juodieji ikrai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia varškę gerai išmaišykite su lydytu sūreliu ir mėgstamu majonezu.
  2. 2. Tada sūdytą lašišą supjaustykite smulkiais gabaliukais ir sudėkite į varškės masę.
  3. Reklama
  4. 3. Ten pat sudėkite raudonuosius ikrus ir gerai išmaišykite.
  5. 4. Pasiruoštą masę tepkite ant prancūziško batono riekelių.
  6. 5. Papuoškite juodaisiais ikrais ir skanaukite!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.
Užkandėlės su širdelėmis
(3)
Nesaldūs užkandiniai cukinijos pyragėliai
(2)