Kepsninėje kepta lašiša su krapais

2020-08-17 Autorius Skanūs kąsneliai

Kepsninėje kepta lašiša su krapais
Superinis būdas pasigaminti lašišą, ji išlieka labai sultinga ir žinoma skani!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • lašišos filė: 1 kilogramo
    • druska: 10 gramų
    • česnakas: 3 skiltelių
    • sviestas: 25 gramų
    • krapai: pundeliuko
    • citrinos: 1

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia lašišą nuplauname ir nusausiname.
  2. 2. Dedame į kelis kartus sulenktą folijos lakštą.
  3. Reklama
  4. 3. Apiberiame druska ir kapotu česnaku, krapais, išdėliojame pasmulkintą sviestą ir citrinos griežinėlius.
  5. lašiša su česnaku, krapais, sviestu ir citrinos griežinėliais
  6. 4. Uždengiame dar vienu lakštu folijos.
  7. 5. Kepame įkaitintoje kepsninėje maždaug 15 minučių.
  8. 6. Nuimame foliją ir kepame dar porą minučių.
  9. iškepta lašiša kepsninėje
  10. 7. Pateikiame su mėgiamomis salotomis ir skanaujame!
  11. lašiša patiekta su salotomis
Lavašo suktinukai su lašiša
(6)
Lašišos tartaras su avokadu ir mangu
(1)