1. Pirmąjame etape obuolius švariai nuplaukime, nulupkime odelę ir supjaustykime gabaliukais, panardinkime į 40 g įtirpinto sviesto, palikime.
2. Tuomet giliame dubenyje sumaišykime pusę puodelio miltų su sausomis mielėmis ir kepimo milteliais. Įpilkime jogurto, aliejaus ir vandens, gerai išmaišykime, įmuškime 2 kiaušinius, įdėkime dar pusę puodelio miltų, viską gerai išsukime ir palikime truputį pakilti maždaug 10 – 15 minučių.
3. Tada įmaišykime medaus, cukraus, druskos, sudėkime po truputį likusius miltus, minkykime tešlą kažkur 5 – 10 minučių. Valandą palikime tešlą pakilti šiltoje bei drėgnoje vietoje, kol masė padvigubės.
4. Stalą arba medinę lentą apibarstykime miltais, iškočiokime tešlą ir supjaustykime apie 10 – 12 trikampių su skirtingu perimetru. Ant trikampio dėkime paruošto įdaro (obuolių svieste), apibarstykime cinamonu ir susukime trikampėlį, suklijuojant kraštus ir dvi šonines „uodegėles“ pasukant į vidų.
5. Galiausiai dėkime ant kepimo popieriumi skardos, palikime atstumus tarp bandelių, nes jos dar išsipūs. Kepkime orkaitėje įkaitintoje 180°C temperatūros maždaug 25 – 30 minučių.