Beatos piemenų pyragas su malta mėsa ir bulvėmis

2017-11-21 Autorius Baltoje lėkštėje

Beatos piemenų pyragas su malta mėsa ir bulvėmis
Tokį piemenų pyrago su malta mėsa receptą radau vienoje iš Beatos knygos. Tai labai skanus ir sotus patiekalas, o ingredientų visai nedaug ir juos tikriausiai jau dabar rasite savo virtuvėje. Man tokie patiekalai labai patinka, kai su šeima norisi šiek tiek pataupyti kitiems dalykams ir nusprendžiame, kad gaminsime skaniai, bet tuo pačiu ir pigiai. Pamėginkite šį receptą.

Ingredientai

    • malta mėsa: 500 gramų (naudoju kiaulienos)
    • skustos bulvės: ~900 gramų
    • sviestas: 50 gramų
    • morkos: 2
    • svogūnai: 1
    • druska, pipirai arba mėsos prieskoniai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia susmulkinkite svogūną.
  2. smulkinamas svogūnas
  3. 2. Tuomet svogūną pakepinkite keptuvėje.
  4. svogūnas kepamas keptuvėje
    Reklama
  5. 3. Tada sutarkuokite morkas bei taip pat pakepinkite.
  6. tarkuojamos morkos
  7. 4. Maltą mėsą pagardinkite prieskoniais bei apkepkite.
  8. 5. Svogūną, morkas bei maltą mėsą kartu dar troškinkite. Išvirkite bulves, įdėkite sviesto bei sutrinkite bulvių košę.
  9. 6. Tuomet į kepimo formą įdėkite troškintą maltą mėsą su prieskoniais bei daržovėmis, ant viršaus sudėkite bulvių košę.
  10. piemenų pyragas
  11. 7. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Skanaukite!
  12. piemenų pyragas su malta mėsa ir bulvėmis

Darius

Cia juk anglu patiekalas
Atsakyti
Geriausi cepelinai su faršu
(2)