Šis patiekalas iš faršo jums patiks labiau nei kotletai! Tik 25 minutes orkaitėje ir turite šedevrą ant lėkštės. Įdaras – tikra bomba!

2019-01-22 Autorius WorldRecipes.lt

Šis patiekalas iš faršo jums patiks labiau nei kotletai! Tik 25 minutes orkaitėje ir turite šedevrą ant lėkštės. Įdaras – tikra bomba!
Maltos mėsos krepšelis – tai elegantiškas ir sotus patiekalas, kurio pagrindą sudaro sultingi mėsos krepšeliai, pripildyti gardžiu įdaru. Įdaras gaminamas iš švelniai tirpstančio tarkuoto sūrio, kreminės grietinės, plaktų kiaušinių ir aromatingų krapų, suteikiančių gaivumo ir subtilaus skonio. Kepant įdaras tampa maloniai kreminis, puikiai derantis su sultinga mėsos plutele.

Redakcijos komentaras - šis patiekalas puikus variantas kai reikia pagaminti maisto didesniam kiekiui žmonių. Kepimo skardoje tilps gana daug krepšelių, pietūs visiems iškeps vienu metu ir jums nereikės stovėti prie keptuvės vartant kotletus. Kol krepšeliai iškeps, jums beliks sumaišyti gaivias salotas. Šalia tobulai derės šviežių kopūstų salotos arba spalvotos daržovės tiesiai iš daržo.

Ingredientai

    • Kiaulienos faršas: 800 g
    • Vištienos faršas: 300 g
    • Svogūnai: 1 vnt.
    • Pienas: 200 ml
    • Duona: 70 g
    • Druska: pagal skonį
    • Juodieji pipirai: pagal skonį
    • Grietinė: 200 ml
    • Kiaušiniai: 2 vnt.
    • Kietasis sūris: 150 g
    • Mėgstami prieskoniai (nebūtina)
    • Aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sumaišome kiaulienos bei vištienos faršą, įdedame susmulkintą svogūną.
  2. 2. Tuomet duoną užpilame 100 mililitrų pieno, po to sutriname bei sumaišome su faršu.
  3. Reklama
  4. 3. Tada supilame likusį pieną į faršą, įdedame druskos bei pipirų.
  5. 4. Suformuojame maždaug obuolio dydžio rutuliukus, padarome juose duobutes bei sudedame juos į išteptą aliejumi kepimo skardą.
  6. 5. Po to sutarkuojame sūrį, sumaišome su grietine, kiaušiniais bei susmulkintais krapais.
  7. 6. Galiausiai sudedame įdarą į lizdus bei dedame į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 25-30 minučių.
  8. 7. Patiekiame ir skanaujame!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau faršo receptų rasite: Patiekalai iš faršo.

Adc

O kiaušiniai virti ar ne?
Atsakyti

CDA

ir man toks klausimas kilo....:)

Birute Pakstiene

Aisku virti

Rima

Man atrodo.kad zali.nes surysimas geresnis ir kepama

Lina

Tai žinoma kad žali

Saldute

Kiausiniai virti???
Atsakyti

Danguolė

Tas pats klausimas kilo man

El Hefe

Virti

Angelika

Labai skanu su grikiais bei pomidorų ir agurkų salotom.
Atsakyti

Sandra

O kiausinius virete?

Vaidas

Gavosi skaniai
Atsakyti
Šis patiekalas iš faršo jums patiks labiau nei kotletai! Tik 25 minutes orkaitėje ir turite šedevrą ant lėkštės. Įdaras – tikra bomba!

Vaidas

Dariau su virtais. Kitą sykį su žaliais bandysiu

Regina

Kodel is lizdu isbego suris,gal ant gali reikejo uztarkuoti
Atsakyti

Laura

Tai taip ir neaišku kokie kiaušiniai turi būti. Būčiau dėkinga už konkretų atsakymą. Ačiū iš anksto
Atsakyti

Luna

Dėkit nevirtą kiaušinį ir šaukštą mitų, tada niekas neišbėgs iš krepšelio, o skanis bus tik geresnis.

Linas

Tai aisku kad virti seimininkes jus nuostabiosios!!!
Atsakyti

Alma

Kiaušiniai-žali ar virti?
Atsakyti

Kitas

Virti

Fosforas

Nieko gero cia is sito patiakalo kazkoks jovalas
Atsakyti

Ina

Gal ir skanys tas idaras ,bet aš darau idara i tuos krepsiukus visai kitoki pekepinu tarkuota morka su svogunu jei turiu šampinjonu ir tuos kartu dedu jei neturiu tai ir nereikia tada juos visus pakepintus dedu i farso lizdelius ir ant ju uždedu padaryta buviu kose ir dedu kept i orkaite ie pabaigai jai jau iskepe dar uždedu ant bulviu koses tarkuoto sūrio
Atsakyti

Kiausinis

Tai b.let jei darai recepta, surasyk viska normaliai jomajo
Atsakyti

Irena

Aš vietoj kiaušinio svogūno dedu,dauk skaniau,sulingiau gaunasi
Atsakyti

Olegas Gavronskis

Nu labai gerai gavosi su zaliu kiausiniu, bobialos, dekit zalia
Atsakyti

Olegas Gavronskis

tik zalia, pajusit tikro kiauso kvapa ir skoni.
Atsakyti

Daiva

Parašyta, kad žalią kiaušinį dėti.
Atsakyti
Kiaulienos faršo apkepas su ryžiais, grybais ir daržovėmis
(5)