1. Iš pradžių į puodelį įmuškite bei išplakite kiaušinį, pilkite aliejų, cukrų pieną ir kakavą. Viską gerai išmaišykite. Suberkite miltus bei kepimo miltelius (pagal originalų receptą jų nereikia, bet aš įbėriau apsidraudimui, kad pyragėlis iškiltų).
2. Tuomet išmaišykite, kad neliktų gumuliukų bei statykite puodelį į mikrobangę, nustatykite didžiausią galingumą ir laikmatį lygiai 3 minutėms. Skanaukite!
Reklama
3. Pastebėjimas: Puodelis turi būti bent jau 250 mililitrų talpos (man patogiau buvo didesnis puodelis sultiniui, nes patogiau sumaišyti ingredientus).
4. Pastebėjimas: Tikrai labai gardus - labai minkštas, ir skaniausias kol dar šiltas. Galite valgyti su ledais, apibarstyti cukraus pudra, apipilti tirpdytu šokoladu ar panašiai.
5. Rekomendacija: Daugiau pyragėlių receptų rasite: Pyragėliai.