Šis deserto receptas skamba kaip švelnus ir saldus karamelinis pyragas, kuriame naudojami tarkuoti sausainiai arba tešlos trupiniai, kurie vėliau sujungiami su saldintų karamelizuoto pieno kremu.
Tešla iš pradžių gaminama iš sviesto, kiaušinių ir cukraus mišinio, kuris po to papildomas pienu ir sausais ingredientais, tokiais kaip miltai ir kepimo milteliai. Atšaldyta tešla tarkuojama arba plėšoma rankomis ir kepama iki traškios tekstūros. Kremo pagrindas gaminamas iš karamelizuoto pieno ir sviesto, kurie sumaišomi iki švelnios ir kreminės konsistencijos. Iškepti tešlos gabalėliai vėliau sumaišomi su kremu ir šaldomi, kad desertas sutvirtėtų.
Šis karamelinis desertas puikiai tinka mėgstantiems saldžius, tačiau nesudėtingus receptus, kuriuose derinamas sausainių trapumas ir kremiška karamelė.