1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių temperatūros. Keksiukų formeles išklojame su popierinėmis keksiukų formelėmis.
2. Tuomet išlydome sviestą. Išplakame plaktuvu lydytą sviestą su medumi. Įmušame kiaušinius bei paplakusios kelias sekundes suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišome (nepermaišome). Sudedame uogienę bei gerai išmaišome.
Reklama
3. Tada šaukštu pripildome du trečdalius kiekvienos keksiukų formelės bei kepame maždaug 18–20 minučių. Atvėsiname.
4. Kremui išplakame minkštą sviestą su milteliniu cukrumi, sudedame grietinėlę bei suberiame vanilinį cukrų, vėl gerai išplakame. Kremas turi gautis grietinės tirštumo.
5. Po to į konditerinį maišelį sudedame kremą bei spaudžiame ant atvėsusių keksiukų. Puošiame šviežiomis braškėmis bei pabarstukais. Skanaujame!