1. Iš pradžių kondensuotą pieną supilame į indą kaitinimui, įdedame sviestą. Kaitiname ant vidutinio kaitrumo ugnies. Nuolatos maišome, nes kondensuotas pienas labai svyla! Kaitindamos suberiame sutarkuotą baltą šokoladą. Kai maišant masė jau atšokinėja nuo kraštų - nukelkite ją nuo viryklės. Suberkite kokoso drožles, išmaišykite bei palikite atvėsti.
2. Tuomet iš atvėsusios masės aliejumi arba sviestu pateptomis rankomis formuokite rutuliukus, apvoliokite pabarstukuose (aš dalį apvoliojau šokoladiniuose pabarstukuose, dalį kokoso drožlėse). Sudėkite į popierinius krepšelius. Saldainiukus laikykite šaltai. Skonis fantastiškas!
3. Pastebėjimas: Brigadeiro saldainiukų yra įvairiausių: su šokoladu, su kokosais, su pistacijomis ir kitokių. Aš šį kartą sumiksavau savąjį variantą - su kokosu bei baltuoju šokoladu.
4. Rekomendacija: Daugiau saldainių receptų rasite: Saldainiai.