2. Tuo tarpu kol verda bulvės, įdarui supjaustytus grybus apkepame aliejuje, tuomet sudedame burokinės tarkos pagalba sutarkuotas morkas, susmulkintą svogūną bei česnaką, įberiame prieskonių ir viską išmaišome. Kepiname ant silpnos ugnies, sudedame kubeliais supjaustytą kumpį, susmulkintus krapus, įpilame grietinėlę bei viską patroškiname. Paliekame įdarą atvėsti.
Reklama
3. Tada kai bulvės išverda, nupilame ne visą vandenį, šiek tiek paliekame, kad bulvių košė gautųsi minkšta. Sutriname bulves, dedame sviestą, kiaušinių trynius, sutarkuotą sūrį bei labai gerai išmaišome.
4. Po to kepimo formą išklojame su kepimo popieriumi bei su konditeriniu švirkštu ant jos suformuojame krepšelius. Bulvių krepšelius patepame plaktu kiaušinio tryniu. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol dailiai pagels. Paskui sudedame paruoštą įdarą, užtarkuojame sūrio bei kepame dar apie 15 minučių. Skanaujame!