1. Pradžioje į puodą suberiame išsijotus miltus kartu su cukrumi bei druska, gerai išmaišome, tuomet supilame mineralinį vandenį bei minkome tešlą (ji bus gana stangri). Ją suvyniojame į maistinę plėvelę bei padedame į šaldytuvą maždaug 30–40 minučių. Tuo metu pasiruošiame įdarą.
2. Svogūnus sutarkuojame su tarka bei įmaišome į faršą. Beriame susmulkintus krapus, druską, maltus pipirus bei išmaišome. Nuolat maišydamos supilame sultinį, gerai išmaišome bei dedame į šaldytuvą apie 20 minučių, kad sultinys įsigertų į faršą.
Reklama
3. Tada atgnybiame nedidelį tešlos gabalėlį, labai plonai iškočiojame, dedame šaukštą faršo, šonus užspaudžiame su šakute bei dedame į įkaitintą aliejų kepti.
4. Kepame po maždaug 2-3 minutes iš abiejų pusių. Skanaujame!