Čeburekai su mineraliniu vandeniu | Receptas

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Čeburekai su mineraliniu vandeniu | Receptas

Ingredientai

    Tešlai:
    • kvietiniai miltai: 500 gramų
    • mineralinis vanduo: 150 mililitrų
    • Himalajų druska
    • cukrus: 1 nepilno šaukštelio
    Įdarui:
    • malta triušiena: 500 gramų (arba aviena, kiauliena jautiena - pagal skonį)
    • svogūnai: 2
    • krapai
    • sultinys: 100 mililitrų (naudotas daržovių sultinys)
    • druska
    • malti juodieji pipirai
    • saulėgrąžų aliejus: kepimui

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į puodą suberiame išsijotus miltus kartu su cukrumi bei druska, gerai išmaišome, tuomet supilame mineralinį vandenį bei minkome tešlą (ji bus gana stangri). Ją suvyniojame į maistinę plėvelę bei padedame į šaldytuvą maždaug 30–40 minučių. Tuo metu pasiruošiame įdarą.
  2. 2. Svogūnus sutarkuojame su tarka bei įmaišome į faršą. Beriame susmulkintus krapus, druską, maltus pipirus bei išmaišome. Nuolat maišydamos supilame sultinį, gerai išmaišome bei dedame į šaldytuvą apie 20 minučių, kad sultinys įsigertų į faršą.
  3. Reklama
  4. 3. Tada atgnybiame nedidelį tešlos gabalėlį, labai plonai iškočiojame, dedame šaukštą faršo, šonus užspaudžiame su šakute bei dedame į įkaitintą aliejų kepti.
  5. 4. Kepame po maždaug 2-3 minutes iš abiejų pusių. Skanaujame!
Aštrūs ryžiai su ananasais
(1)
Vyšnios žiemai
(1)
Brokolių ir šoninės apkepas
(3)