Cepelinai iš varškės

2018-09-16 Autorius Mūsų receptai

Cepelinai iš varškės

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių dubenyje išplakame kiaušinius, sudedame varškę, manų kruopas, krakmolą, druskos bei gerai išmaišome.
  2. 2. Įdaras: Smulkiai supjaustome svogūnus, sumaišome su faršu, pipirais bei druska.
  3. Reklama
  4. 3. Po to iš varškės masės darome paplotėlius. įdedame pasiruošto įdaro bei formuojame pailgus kukulius. Juos dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame maždaug pusvalandį. Skanaujame su grietine.
  5. 4. Pastebėjimas: Tokie cepelinai tai nuostabi alternatyva, jei norisi paįvairinti patiekalą arba tiesiog nemėgstate bulvių.
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau cepelinų receptų rasite: Cepelinai.
Lietuviška pievagrybių sriuba
(2)
Balandėliai su vištiena | Receptas
(2)
Klasikiniai lietuviški šaltibarščiai su bulvėmis
(24)
Krakmoliniai cepelinai su mėsa
(13)