Čiabatos sumuštinis su vištiena ir avokadu

2018-09-07 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Čiabatos sumuštinis su vištiena ir avokadu
Toks sumuštinio receptas itin praverčia, kai nuo vakarykščių pietų arba vakarienės atlieka keptos vištienos, ji čia idealiai tinka, jei jos nebesinori valgyti vienos. Nors visada galite išsikepti ir šviežios. Be to su tokiais sumuštiniais galite eksperimentuoti ir keisti ingredientus savo mėgstamais. 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių čiabatos duonelę perpjauname išilgai bei paskrudiname sausoje gerai įkaitintoje keptuvėje.
  2. 2. Tuomet abi puseles patepame pesto padažu.
  3. Reklama
  4. 3. Tada ant vietos pusės uždedame šiek tiek gražgarstės salotų, pašildytos bei supjaustytos keptos vištienos, avokado riekeles ir ant viršaus dar šiek tiek gražgarstės salotų. Uždengiame kita duonelės pusele. Mėgaujamės!
  5. sotūs sumuštiniai su kepta vištiena ir avokadais
  6. 4. Rekomendacija: Daugiau sumuštinių su vištiena receptų rasite: Sumuštiniai su vištiena.
Suvožtinis su kepta vištiena ir mocarela
(1)