1. Sumaišome kefyrą su soda, įmušame kiaušinį, įdedame varškę ir didžiąją dalį miltų.
2. Suminkome tešlą.
3. Tešla turi nebekibti prie rankų bet ir būti tinkama kočiojimui.
4. Tešla iškočiojame iki maždaug 2mm storio ir supjaustome 2-3 centimetrų juostomis.
5. Supjaustome dešreles išilgai į 4 dalis ir išvoliojame prieskoniuose.
6. Kad neišsyviniotų, gerai užspaudę galus, dešreles spirale vyniojame į tešlą.
7. Ir verdame įkaitintame aliejuje, kol čičinskiukai įgauna šviesiai rudą atspalvį! Skanaus!
as
tikrai nebus skanus ,tikras cicinskas gaminamas is virtu bulviu mases
Atsakyti
ndefined
Tikrai skanu
Nu ,bet cicinskas daromas is bulviu
Pa vadinimas cicinskui netinka,nors skanu
Liuks
WorldRecipes™
as, tikrai tikrai yra labai labai skanūūūūūūs :) rekomenduojame išmėginti ir tada parašyti dar vieną komentarą:)
Atsakyti
Asta
labai skanu ir šalti, ir kdršti. Bandysiu su faršu ir/ar mėsinėm dešrelėm
Erika
Kaip skaniai..! ieškojau šio recepto prieš kokius 10 metų, neradau. Labai labai dėkoju autoriui/-ei už šio recepto pasidalinimą!
Gaminau, sunaudojau daugiau nei 6 dešreles. Tiesa, kokius prieskonius dešrelėms dedat?
Atsakyti
Inga .
Kažkokia nesamone .10metu ieškojai
Daiva
Labai aciu uz recepta laabai patiko ir visiems tiko,tik miltu daugiau reikejo dadet.Aciu!!!
Atsakyti
Tai skanu, bet Čičinsko nevertas pavadinimas
Atsakyti
Vida
Cia cebureku tesla
juozas
gal tiks Jolantos čičinskiukai?
Zita
Čičinsko kepsnys tai kiaulienos gali būti faršas su kmynais ar mustas kiaulienos gabaliukas o viduje faršas apvyniojama sluoksniuotos tešlos juostelėmis kepama fri nesakau kad tai su varske neskanu bet tai tikrai ne Čičisko kepsnys sugalvokite grazu pavadinima savo gaminiui
Atsakyti
Dangė
Taigi ir vadinami čičinskiukais, o ne Čičinsko kepsniais
Irena
Taip tikras čičinsko kepsnys yra plonai mušta mesyte kiaulienos ir apvyniota tešla
Valyte
Čia ne čičinsko kepsnis,ir ne čičinskiukai.Geriau tiktu pavadinimas keptos spurgos su desrelemis.
Atsakyti
As as
Skanu, sutinku, bet tikras čičinskas yra daroma tešla iš miltų, mušta plonai mėsyte ir ji yra susukama ir apvyniojama tešlos juostelėmis, patiekiama su marinuotais svogūnais.
Laima
Tikrai skanu .Ir receptas geras tik aš dedu far
šo
Atsakyti
as
Atsakyti
ndefined
WorldRecipes™
Atsakyti
Asta
Erika
Atsakyti
Inga .
Daiva
Atsakyti
Terese
Atsakyti
Kestutis Mikalojunas
Atsakyti
as
Atsakyti
Jolanta
Atsakyti
Vida
juozas
Zita
Atsakyti
Dangė
Irena
Valyte
Atsakyti
As as
Laima
Atsakyti