Čičinskiukai

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Čičinskiukai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • 200 g varškės
    • 300 g kefyro
    • 1 kiaušinis
    • 500 g kvietinių miltų
    • 1 šaukštelis sodos
    • 6 dešrelės
    • prieskoniai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Sumaišome kefyrą su soda, įmušame kiaušinį, įdedame varškę ir didžiąją dalį miltų.
  2. 2. Suminkome tešlą.
  3. Reklama
  4. 3. Tešla turi nebekibti prie rankų bet ir būti tinkama kočiojimui.
  5. 4. Tešla iškočiojame iki maždaug 2mm storio ir supjaustome 2-3 centimetrų juostomis.
  6. 5. Supjaustome dešreles išilgai į 4 dalis ir išvoliojame prieskoniuose.
  7. 6. Kad neišsyviniotų, gerai užspaudę galus, dešreles spirale vyniojame į tešlą.
  8. 7. Ir verdame įkaitintame aliejuje, kol čičinskiukai įgauna šviesiai rudą atspalvį! Skanaus!

as

tikrai nebus skanus ,tikras cicinskas gaminamas is virtu bulviu mases
Atsakyti

ndefined

Tikrai skanu Nu ,bet cicinskas daromas is bulviu Pa vadinimas cicinskui netinka,nors skanu Liuks

WorldRecipes™

as, tikrai tikrai yra labai labai skanūūūūūūs :) rekomenduojame išmėginti ir tada parašyti dar vieną komentarą:)
Atsakyti

Asta

labai skanu ir šalti, ir kdršti. Bandysiu su faršu ir/ar mėsinėm dešrelėm

Erika

Kaip skaniai..! ieškojau šio recepto prieš kokius 10 metų, neradau. Labai labai dėkoju autoriui/-ei už šio recepto pasidalinimą! Gaminau, sunaudojau daugiau nei 6 dešreles. Tiesa, kokius prieskonius dešrelėms dedat?
Atsakyti

Inga .

Kažkokia nesamone .10metu ieškojai

Daiva

Labai aciu uz recepta laabai patiko ir visiems tiko,tik miltu daugiau reikejo dadet.Aciu!!!
Atsakyti

Kestutis Mikalojunas

seniai svajoju pasigamint, turi but skanu, lekiu gamint
Atsakyti

Jolanta

Tai skanu, bet Čičinsko nevertas pavadinimas
Atsakyti

Vida

Cia cebureku tesla

juozas

gal tiks Jolantos čičinskiukai?

Zita

Čičinsko kepsnys tai kiaulienos gali būti faršas su kmynais ar mustas kiaulienos gabaliukas o viduje faršas apvyniojama sluoksniuotos tešlos juostelėmis kepama fri nesakau kad tai su varske neskanu bet tai tikrai ne Čičisko kepsnys sugalvokite grazu pavadinima savo gaminiui
Atsakyti

Dangė

Taigi ir vadinami čičinskiukais, o ne Čičinsko kepsniais

Irena

Taip tikras čičinsko kepsnys yra plonai mušta mesyte kiaulienos ir apvyniota tešla

Valyte

Čia ne čičinsko kepsnis,ir ne čičinskiukai.Geriau tiktu pavadinimas keptos spurgos su desrelemis.
Atsakyti

As as

Skanu, sutinku, bet tikras čičinskas yra daroma tešla iš miltų, mušta plonai mėsyte ir ji yra susukama ir apvyniojama tešlos juostelėmis, patiekiama su marinuotais svogūnais.

Laima

Tikrai skanu .Ir receptas geras tik aš dedu far šo
Atsakyti
Greiti tinginių balandėliai kitaip - keptuvėje
(39)
Geriausi cepelinai su faršu
(2)
Tradiciniai vėdarai - nuo šiol gaminsiu tik šitaip!
(42)
Lietuviška pievagrybių sriuba
(2)